29 mei 2017

Xsaga & Rode Kruis

Het Rode Kruis is jarig en vierde de aftrap van haar 150-jarig jubileum in Den Haag. De statige Ridderzaal vormde het decor van deze bijzondere viering met als belangrijkste gasten onder andere beschermvrouwe Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Margriet der Nederlanden en Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander.
Tijdens het programma dat door de NOS live werd uitgezonden, werd de Henry Dunant lezing voorgedragen door de speciale VN-gezant Sigrid Kaag en werd het door Ad van Liempt geschreven boek ‘Hier om te helpen’ op feestelijke wijze aan de koning aangeboden. Xsaga produceerde deze bijeenkomst in nauwe samenwerking met het Rode Kruis en assisteert komend jaar nog een aantal keren bij de creatie en realisatie van de diverse feestelijkheden.

Xsaga & Blokker

Voor het eerst in haar bestaan was Blokker actief op de Libelle Zomerweek. Xsaga bedacht de Blokker Bingo als spraakmakende activatie van de stand die door Xsaga werd ontworpen. Het publiek van de zomerweek spaarde bij deze speciale bingo geen getallen maar producten die uiteindelijk een volle bingokaart en daarmee prachtige Blokker prijzen opleverden.

Xsaga & Sportmonologen

Met groot enthousiasme presenteren wij alweer de derde serie Sportmonologen welke wij dit jaar van 23 t/m 27 augustus mogen maken op de Parade in Amsterdam. De mooiste, beste en meest ontroerende Sportmonologen zullen op 5 en 6 september terugkomen in De Kleine Komedie te Amsterdam.
Oud-wielrenner Karsten Kroon en olympisch schaatskampioen Stefan Groothuis hebben hun verhaal reeds laten optekenen. Volg ons Sportmonologen Twitter account om op de hoogte te blijven van de meest actuele line-up en reserveer nu reeds uw tickets.

Bent u ook op zoek naar een spraakmakend podium waarop mensen en merken samenkomen? Bekijk dan bijgaande film en bel voor ‘echt contact’ met Patrick Roubroeks (020-5606500). Een afspraak is dan snel gemaakt!