26 juni 2017

Xsaga & Rijksmuseum

In 2013 waren wij betrokken bij de heropening van het verbouwde Rijksmuseum in Amsterdam. De beelden van deze spectaculaire opening gingen de wereld over. Nu, inmiddels tien miljoen bezoekers verder, mochten wij samen met onze gewaardeerde opdrachtgever een nieuw filmpje maken waarbij de 10 miljoenste bezoeker op een wel héel bijzondere wijze werd verrast. Het videoverslag van deze verrassende ontmoeting werd via social media in rap tempo verspreid.

Xsaga & Grote Kerk Alkmaar

De Grote Kerk Alkmaar viert volgend jaar haar 500ste verjaardag. Speciaal voor de opening van de permanente expositie werd Xsaga aangezocht om een stijlvolle openingshandeling te bedenken en te produceren. Wij benaderden beeldend kunstenaar en kenner Jasper Krabbé en trompettist Eric Vloeimans om dit bijzondere moment van tekst en muziek te voorzien. Het resulteerde in een hemelse aftrap van een bijzonder jaar dat ons nog veel moois te bieden heeft.

Xsaga & Museum MORE

Afgelopen week werd de parel van Ruurlo, het nieuwe Museum MORE – Kasteel Ruurlo op feestelijke wijze geopend. In nauwe samenwerking met Museum MORE verzorgde Xsaga de gehele creatieve en facilitaire productie rondom deze opening. Het museum voor Modern Realisme te Ruurlo is de tweede vestiging naast het eerder geopende museum te Gorssel. Maak kennis met het leven en werk van onder andere Carel Willink en laat u betoveren door de schoonheid van Kasteel Ruurlo waar kunst, historie en natuur samenkomen.

Bent u ook op zoek naar een spraakmakend podium waarop mensen en merken samen komen? Bel dan voor ‘echt contact’ met Patrick Roubroeks via 020-5606500. Een afspraak is zo gemaakt!