13 augustus 2018

XSAGA & Canal Parade

Amsterdam Marketing en NYC & Company vroegen ons om een boot te ontwerpen die de historische verbondenheid laat zien tussen Amsterdam en New York. Een spraakmakende blikvanger die de bezoekers van de Canal Parade tevens opriep om de WorldPride in 2019 in New York te bezoeken. Het immense grafische ontwerp van Merel Corduwener toonde hoe de skyline van New York letterlijk ontstond vanuit de Amsterdamse grachtengordel.

XSAGA & Hudson’s Bay

Na jaren van wachten was het dan eindelijk zover. De Noord/Zuidlijn ging open. Hudson’s Bay, met een viertal panden gelegen aan het statige Rokin in Amsterdam, feliciteerde de Amsterdammers met deze mijlpaal en nodigde het publiek uit om op deze feestelijke dag ook ‘het nieuwe warenhuis van Nederland’ te komen ontdekken ‘van Noord naar Zuid’.

XSAGA & De Uitmarkt

In het laatste weekend van augustus vindt al meer dan 40 jaar De Uitmarkt plaats in Amsterdam. XSAGA Festivals is verantwoordelijk voor dit unieke culturele publieksevenement waarbij meer dan 300 optredens staan gepland op 25 gratis toegankelijke podia. Kom langs op 24 – 26 augustus en laat je inspireren wat het komende culturele seizoen jou te bieden heeft.

Bent u ook op zoek naar een fris concept of een inspirerend ‘podium’ waarop wij uw merkboodschap aan het publiek mogen presenteren? Bekijk dan zeker bijgaande film of maak een afspraak met Patrick Roubroeks (020-5606500).