12 mei 2017

Xsaga & lancering nieuwe website

Bij Xsaga hebben wij een grote passie voor mensen en merken. Wij verbinden ze letterlijk met elkaar en plaatsen ze op een podium. Wij zijn pas echt gelukkig wanneer wij onze klanten een kloppend verhaal presenteren dat tot in de kleinste details is doordacht op basis van ‘hét grote idee’.
Hierbij presenteren wij trots onze kakelverse website waarvan wij hopen dat deze u zal inspireren en verrassen.

Xsaga & De AH Buitendag

Op Tweede Paasdag was Xsaga actief op maar liefst 70 locaties in het gehele land. Albert Heijn nodigde tijdens De AH Buitendag haar klanten uit om een plezierig en leerzaam kijkje te komen nemen in de bedrijven die dagelijks hun producten aanleveren aan de winkels van deze supermarktketen. Onder het centrale thema ‘ontdek de smaak van het land’ ontwikkelde Xsaga tevens de visuele identiteit die zowel digitaal (speciale website) als op de winkelvloer werd ingezet om de klant te bewegen er op deze vrije dag met het gezin op uit te trekken. Tientallen boerenbedrijven, telers en faciliteiten opende op deze Tweede Paasdag speciaal voor de klanten van deze retailer de deuren die doorgaans gesloten blijven. Albert Heijn is trots op haar leveranciers en wil haar klanten graag persoonlijk laten ervaren waar de dagverse melk nu vandaan komt en hoe haar producten nu eigenlijk worden gemaakt voordat ze in de winkel komen.

Xsaga & ADCN Awards Ceremony 2017

Bij Xsaga houden wij wel van een feestje. In dit geval de vijftigste verjaardag van de ADCN. Wij kozen Koninklijk Theater Carré te Amsterdam als passend podium om de traditionele uitreiking van de ‘Lampen’ te hosten. ‘De Jeugd van Tegenwoordig’ verzorgde samen met hun alter ego’s van ‘Watskeburt?!’ de theatrale intermezzo’s en feestelijke afterparty, terwijl Dolores (Het Klokhuis) Leeuwin op verfrissende wijze de presentatie ter hand nam.

Wilt u meer informatie of bent u ook op zoek naar een bureau die uw merkboodschap op een aanstekelijke manier op het podium kan plaatsen? Bekijk dan zeker bijgaande film of maak een afspraak met Patrick Roubroeks via 020-5606500.