NL
02 maart 2021

XSAGA & Inspiration Walk

Volgens Albert Einstein zijn “De benen de wielen van de creativiteit”. Dus nodigden wij 20 vrienden van het huis uit om met ons een frisse en gezonde wandeling door het Utrechts Landschap te maken. Tijdens deze XSAGA Inspiration Walk werden zij getrakteerd op mooie verhalen over wandelen, creativiteit en inventiviteit in tijden van corona.

XSAGA & Wageningen45

Afgelopen maand presenteerde collega Thera Westerhoud, als directeur van Wageningen45 (Nationaal Comité Herdenking Capitulaties 1945), de aangescherpte plannen voor de herdenking en viering van de capitulatie 4 en 5 mei. Veel van deze plannen zullen worden gerealiseerd tegen het historische decor van Hotel de Wereld, het hotel waar de vrijheid te gast is.

XSAGA & Clubhouse

Onder ons motto ‘Everything is Experience, Experience is Everything’ organiseren wij op 15 maart een Experience Clubhouse. Met een aantal inspirerende mensen uit ons vak gaan we in gesprek over de experiences van nu en morgen. Hou onze kanalen in de gaten voor updates!

Bent u ook op zoek naar verbinding met uw achterban of op zoek naar een passend podium om uw merkboodschap te delen met een groot publiek? Maak een afspraak met Patrick Roubroeks via 020-5606500.