20 juli 2017

Xsaga & Hudson’s Bay

In opdracht van onze nieuwe klant Hudson’s Bay bedachten en produceerden wij (in samenwerking met Raúl&Rigel) de ‘elevator pitch’, waarmee het warenhuis op spectaculaire wijze personeel wilde werven voor haar nieuw te openen filialen in Nederland. De actie was een succes en werd ‘on top of’ bijzonder goed opgepikt door de lokale media.
Fotografie Presstigieux.

Xsaga & 20 jaar Beeld en Geluid

Het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid was jarig en vroeg Xsaga om een kloppend en spraakmakend concept voor deze viering te ontwikkelen. Samen bedachten en produceerden wij een inspirerende middag vol ‘beeld en geluid’. Kijk hier naar een korte samenvatting van deze bijzondere verjaardag.

Xsaga & Young Talent Awards

Als vaste partner van het Prins Bernhard Cultuurfonds mochten wij de uitreiking van de Young Talent Awards 2017 op een creatieve manier vormgeven. Als locatie kozen wij voor het Compagnietheater in Amsterdam. ‘We like to grow’ werd het thema van deze bijzondere middag. Het thema werd gevisualiseerd door het als maar ‘groeiende decor’ en werd van woorden voorzien door de altijd charmante maker – presentator Lucas De Man. Tijdens deze middag kregen ruim 150 excellente studenten een beurs en kregen Naomi Velissariou en Hedwig Houben de prestigieuze Charlotte Köhler Prijzen.

Bent u ook op zoek naar een spraakmakend podium waarop mensen en merken samenkomen? Bel dan voor ‘echt contact’ met Patrick Roubroeks (020-5606500). Een afspraak is dan snel gemaakt!