22 december 2017

XSAGA & XSAGA Festivals

Met groot enthousiasme presenteren wij een kakelvers bedrijf;
XSAGA Festivals, een samenwerkingsverband tussen De Vries Producties en XSAGA. Met XSAGA Festivals voegen wij onze expertises binnen het domein van festivals samen. Dit om de markt te bedienen met producties die wij zelfstandig of in samenwerking met een opdrachtgever willen ontwikkelen. Met het starten van dit bedrijf gaat een lang gekoesterde wens in vervulling om het aanbod van XSAGA te verbreden naar de wereld van publieksevenementen. In de komende maanden zullen wij u op de hoogte houden van dit spraakmakende initiatief.

XSAGA & Zuiderzeelicht

De komende dagen kunt u zich verwonderen in het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen bij de bijzondere avondopenstelling “Zuiderzeelicht’. Wij vroegen Arthur Japin om de sage van het vrouwtje Van Stavoren opnieuw op schrift te stellen en XSAGA kreeg de trotsmakende opdracht om dit verhaal middels lichtprojecties, objecten en hologrammen tot leven te brengen.

XSAGA & Eventex

Tot onze verbazing werden wij op het einde van dit mooie jaar door Eventex uitgeroepen tot ‘most innovative, creative and effective event-agency in the world’. Aan de competitie, die loopt sinds 2011, doen bedrijven mee uit meer dan 70 landen.

Wij zullen er tijdens de komende kerst een gepast glaasje op drinken om ons klaar te maken voor een sprankelend nieuw jaar waarin wij ons uiterste best zullen doen u te verbazen, te verrassen en te verwonderen met producties die het momentum markeren, impact en content creëren voor mensen en merken.

Tijdens de feestdagen en op 27 december is ons kantoor gesloten.
XSAGA wenst u fijne feestdagen!