02 augustus 2017

Xsaga & Drone Racing

Zoomin.TV en FormulaFPV benaderden Xsaga voor de showregie en productie van de eerste FormulaFPV drone race in de Johan Cruijff ArenA. Samen maakten wij deze ‘gedroomde’ showcase tot een bijzondere ervaring, waarbij grote mensen even kleine mannen werden en jonge jongens hele stoere kerels.

Xsaga & AH Sportfestijn

Albert Heijn en NOC*NSF hebben de handen ineengeslagen voor een bijzonder en sportief initiatief dat Xsaga voor hen mag produceren op zaterdag 9 en zondag 10 september in het Zuiderpark te Den Haag. Het AH Sportfestijn is dé plek waar ‘fit, food en fun’ samenkomen en waar elke bezoeker de sport kan vinden die bij haar past. Houdt u van lekker eten en lekker sporten? Ga dan naar de speciale website met alle informatie over dit unieke evenement.

Xsaga & Sportmonologen

Ook deze zomer heeft u de kans om te genieten van de met vier sterren (Het Parool) bekroonde theaterhit van Xsaga. De Sportmonologen zijn dit jaar terug op de Parade in Amsterdam (woensdag 23 t/m zondag 27 augustus) en in De Kleine Komedie (dinsdag 5 en woensdag 6 september). Dit jaar zijn de gasten en hun verhalen nog verrassender en spannender dan andere jaren. Kom kijken en luisteren naar de Sportmonologen met o.a. Ellen van Langen, Jan Lammers, Mart Smeets, Marianne Timmer, Jacques Brinkman en vele vele anderen. Kijk voor de volledige en actuele programmering op de website of volg ons op Twitter.

Bent u ook op zoek naar een spraakmakend podium waarop mensen en merken samenkomen? Bel dan voor ‘echt contact’ met Patrick Roubroeks (020-5606500). Een afspraak is dan snel gemaakt!