NL
02 februari 2021

XSAGA & 20 jaar

Dit jaar bestaat XSAGA 20 jaar en dat gaan wij op gepaste wijze vieren met onze klanten, collega’s en partners onder het motto: Everything is experience, experience is everything! De aftrap van deze campagne was in ieder geval al een ervaring om nooit te vergeten.

XSAGA & Bijenkorf

Voor het mooiste warenhuis van Nederland verzorgden wij de Bijenkorf Inspiratiedag, welke digitaal plaatsvond vanuit het hoofdkantoor in Amsterdam. Meer dan 300 medewerkers volgden vanuit huis interactieve sessies, waarbij drie collega’s werden ‘overvallen’ en live de Inspiratieprijs kregen uitgereikt.

XSAGA Festivals & Ziggo

Wij sloten 2020 af met maar liefst vier uur zendtijd voor de Uitmarkt op Ziggo TV kanaal 13. Om er in 2021 nog eens twee uur aan vast te plakken met de mooiste registraties van het Thuismarkt platform, dat wij afgelopen jaar mochten bouwen.

Bent u ook op zoek naar verbinding met uw achterban of op zoek naar een passend podium om uw merkboodschap te delen met een groot publiek? Maak een afspraak met Patrick Roubroeks via 020-5606500.