NL
24 december 2020

XSAGA & World Press Freedom Conference 2020

Afgelopen maand vond vanuit World Forum The Hague de WPFC 2020 plaats met als thema ‘Journalism without Fear or Favour’. De opening en sluiting werden aan XSAGA gegund en wij maakten met THOM PUSH, freerunner Bart van der Linden en zangeres Shishani er iets moois van!

XSAGA & Bea World Festival

Ook dit jaar vielen wij én onze coproductie partners House of Sports en XSAGA Festivals in de prijzen tijdens het Bea World Festival. Hét internationale podium van de live-communicatie industrie. De projecten Giro555: Samen in actie voor Beiroet, de KLM100 Experience en de Uit & Thuismarkt 2020 werden respectievelijk met brons, dubbel zilver en goud bekroond. Als klap op de vuurpijl veroverde XSAGA de bronzen plek in de categorie Best Bea World Event Agency.

GOODBYE 2020 & HELLO 2021

Met groot enthousiasme tellen wij de laatste dagen van dit jaar af en schieten wij met de mooiste beelden uit het XSAGA-archief het nieuwe jaar in, waarin wij samen met onze opdrachtgevers en collega’s ons 20-jarig bestaan gaan vieren onder het thema: ‘Everything is experience, experience is everything’.

Bent u ook op zoek naar verbinding met uw achterban of op zoek naar een passend podium om uw merkboodschap te delen met een groot publiek? Maak dan een afspraak met Patrick Roubroeks via 020-5606500.

Ons kantoor is van 25 december t/m 3 januari gesloten.
Wij wensen u en de uwen een liefdevol en gezond 2021.