NL
06 mei 2021

XSAGA & Wageningen45

Afgelopen periode waren wij druk in en om Wageningen, Stad der Bevrijding. Bijvoorbeeld bij Hotel de Wereld, ‘het hotel waar vrijheid te gast is’. Daar produceerden wij in opdracht van het Nationaal Comité Herdenking Capitulaties 1945 (Wageningen45), ‘Vrijheid; Jij maakt het verschil!’. Een programma op 4 mei in samenwerking met Omroep Gelderland en de NOS. Op 5 mei waren wij betrokken bij de Nationale Herdenking Capitulaties 1945, het internationale herdenkingsmoment voor alle veteranen die op Nederlandse bodem voor onze vrijheid hebben gevochten. De dag werd afgesloten met de ‘Muzikale tour van de Vrijheid’ die we in samenwerking met Wageningen45 produceerden. Tien muziekmakers én tien verhalenvertellers kwamen samen bij 10 iconische Gelderse oorlogsmonumenten om een ode aan de vrijheid te brengen.

XSAGA & Eventbranche

Wij denken graag in creatieve oplossingen, in ‘wat kan’ en maken er wat moois van. Vandaar dat wij de organisatie van de Gouden Giraffe hebben aangeboden om toch een manier te vinden om samen te komen. Dit om het vak te vieren en de nominaties voor de Gouden Giraffe op een bijzondere manier bekend te maken.

XSAGA & Inspiration Walk

‘Wij geloven in verbinding door verbeelding en delen schoonheid graag met anderen’. Daarom nodigden wij, speciaal voor onze verjaardag, 20 van onze ‘beste vrienden’ uit voor een gezonde en inspirerende wandeling op de Singelpark route in Leiden.

Bent u ook op zoek naar verbinding met uw achterban of op zoek naar een passend podium om uw merkboodschap te delen met een groot publiek? Maak dan een afspraak met Patrick Roubroeks via 020-5606500.