18 juni 2018

XSAGA & Vereniging Hendrick de Keyser

Hendrick de Keyser is jarig en viert feest. Bij deze gelegenheid opent de vereniging de deuren van een paar van haar prachtige panden in het land en lanceert zij een nieuw initiatief: museumhuizen.nl. Om dit mooie moment te markeren mochten wij een campagne verzorgen, die wij samen met fotograaf Koen Hauser hebben gerealiseerd.

XSAGA & EventStreet

Op dinsdagavond 10 juli introduceert XSAGA op EventStreet een fonkelnieuw eventconcept dat wij vanaf november gaan uitrollen over Nederland. De Silent Night Disco is misschien wel het leukste pop-up feestje van heel Nederland. Gewoon thuis met vrienden of met collega’s op de werkvloer. Kom naar Café XO in Haarlem want dit is “All you want for Christmas”.

XSAGA & SAN

Samen met het Rijksmuseum en Irma Boom Office won XSAGA afgelopen maand in Studio 21 een prestigieuze SAN Accent in de categorie Corporate voor haar productie rondom de “10 miljoenste bezoeker van het Rijksmuseum“. Ook nu stralen wij van trots en kijken vol van ambitie naar de dingen die komen gaan.

Bent u ook op zoek naar verbinding met uw achterban of op zoek naar een passend podium om uw merkboodschap te delen met een groot publiek? Bekijk dan zeker bijgaande film of maak een afspraak met Patrick Roubroeks (020-5606500).