NL
26 juli 2021

XSAGA & Vattenfall

“Welkom in het landschap van de vooruitgang”, deze woorden sprak de Amsterdamse stadsdichter bij de opening van het Windpark Nieuwe Hemweg. De windmolens zijn een resultaat van een intensieve samenwerking tussen ProRail, NS en Vattenfall en zijn een volgende stap op weg naar een fossielvrije toekomst. De genodigden fietsten op deze zonnige dag gezamenlijk de duurzame toekomst tegemoet.

XSAGA & Inspiration Walk

In het kader van ons 20-jarig bestaan nodigden wij een aantal van onze creatieve partners uit in STRAAT, het Amsterdamse museum voor street art en graffiti, om samen met ons een verticale wandeling te maken. Een wandeling waarbij wij ons lieten inspireren door de wereld om ons heen en waar Street Art Frankey ons liet ervaren dat niets is wat het in eerste instantie lijkt.

XSAGA & Gemeente Amsterdam

Voor de Gemeente Amsterdam produceerden wij ‘De Leukste Huiskamer’ waar mensen in een verrassende en unieke omgeving van een leuke voetbalwedstrijd konden genieten. De gasten werden getrakteerd op entertainment en lekkere hapjes van lokale ondernemers. Met deze exceptionele experience vierde de stad Amsterdam dat zij trots gaststad was van UEFA EURO 2020.

Bent u ook op zoek naar verbinding met uw achterban of op zoek naar een passend podium om uw merkboodschap te delen met een groot publiek? Maak dan snel een afspraak met Patrick Roubroeks via 020-5606500.