19 december 2019

XSAGA & Unilever

Op vrijdag 6 december werd het duurzame Unilever Global Foods Innovation Centre in Wageningen geopend door Koning Willem-Alexander. Hij deed dit samen met alle voedingsdeskundigen die in het nieuwe innovatiecentrum werken aan het voedsel van de toekomst. XSAGA verzorgde het feestelijke openingsmoment en zette daarbij de samenwerking tussen de medewerkers in het pand centraal.

XSAGA & Rituals

Speciaal voor de ‘A Wish for Happiness’ campagne produceerden wij een hartverwarmende bijeenkomst waarin de wens van kleindochter Lisa voor haar oma Mientje in vervulling ging.

XSAGA & Zuiderzeemuseum

Ook dit jaar mogen wij een beroemd verhaal uit het Zuiderzee-gebied tot leven brengen in het Zuiderzeemuseum van Enkhuizen. Dit jaar neemt Frank Lammers u mee in het verhaal van De scheepskapitein van Enkhuizen. Wees er snel bij en reserveer tijdig uw kaarten.

Bent u ook op zoek naar verbinding met uw achterban of op zoek naar een passend podium om uw merkboodschap te delen met een groot publiek? Bel dan met Patrick Roubroeks via 020-5606500.
XSAGA is op 25, 26 en 27 december en op 1 januari gesloten. Wij wensen u fijne feestdagen en een gezond en liefdevol 2020.