10 september 2018

XSAGA Festivals & Uitmarkt

Bijna 400.000 mensen vonden dit jaar hun weg naar Amsterdam om de nationale opening van het culturele seizoen te bezoeken. De aanwezigen genoten op de Uitmarkt van gratis optredens van zo’n 2.000 artiesten op meer dan 25 podia en van presentaties van circa 150 culturele instellingen uit het hele land. Een uniek evenement dat dit jaar voor het eerst werd geproduceerd onder de vlag van XSAGA Festivals.

XSAGA & Hudson’s Bay

Onder de titel ‘Everybody Front Row’ toonde ‘het nieuwe warenhuis van Nederland’ haar najaarscollectie op de Amsterdam Fashion Week. XSAGA vertaalde deze happening op het Museumplein naar alle 13 winkels in het land waarbij de getoonde collectie live ‘gezien en direct gekocht’ kon worden.

XSAGA & kennisdelen

Steeds vaker worden wij verzocht onze kennis op het gebied van live-communicatie te delen. Zo waren wij te gast in Amersfoort (MiEM), Ljubljana (Conventa Crossover), Amsterdam (IDEA webinar) en pakken wij de komende maanden onze koffers voor presentaties in Moskou (Event Show 2018), Athene (Experiential Marketing Conference 2018) en Coimbra (Bea World Festival).

Bent u ook op zoek naar een fris concept of een inspirerend ‘podium’ waarop wij uw merkboodschap aan het publiek mogen te presenteren? Bekijk dan zeker bijgaande film of maak een afspraak met Patrick Roubroeks (020-5606500). Een inspirerende afspraak is snel gemaakt.