NL
07 september 2021

XSAGA Festivals & Uitmarkt

Ook dit jaar verzorgden onze collega’s van XSAGA Festivals de feestelijke opening van het nationale culturele seizoen. Het publiek werd getrakteerd op vijf unieke programma’s die vanaf het Uitmarkt-terras op het Museumplein konden worden bekeken. Drie primetime televisieprogramma’s zorgden ervoor dat een miljoenenpubliek thuis kon meegenieten van al het moois dat in het nieuwe seizoen op de vaderlandse cultuurpodia te zien zal zijn.

XSAGA & DSM

Vorig jaar nam Feike Sijbesma afscheid van ‘zijn’ DSM. XSAGA werd aangezocht om betrokken te zijn bij zijn feestelijke afscheid. De bijzondere bijeenkomst vond plaats in de Beurs van Berlage, waar de twee kinderen van de vertrekkende bestuursvoorzitter een verrassende hoofdrol opeisten als host van de avond.

XSAGA & MWG

Eenmaal per jaar reikt de branchevereniging van én voor mensen in de commerciële communicatie haar mediaprijzen uit voor de beste campagnes, opvallendste concepten en grootste talenten. XSAGA werd evenals vorig jaar gevraagd om deze AMMA Awardshow te produceren. De uitreiking vond plaats tijdens een zittend diner voor 700 mensen in SugarCity. Sven Hammond verzorgde met een groot orkest voor het nodige muzikale vuurwerk.

Bent u ook op zoek naar verbinding met uw achterban of op zoek naar een passend podium om uw merkboodschap te delen met een groot publiek? Maak dan snel een afspraak met Patrick Roubroeks via 020-5606500.