01 maart 2018

XSAGA & TeamNL

De Olympische Winterspelen in Pyeongchang zitten er weer op. TeamNL kwam onder leiding van Jeroen Bijl met edelmetaal behangen terug uit het verre Zuid-Korea. XSAGA werd aangezocht het ‘welkom thuis’ evenement voor TeamNL vorm te geven. Natuurlijk viel de keuze voor de locatie op De Coolste Baan van Nederland, de plek waar sportminnend Nederland de historie van het schaatsen viert. De NOS zond de feestelijke thuiskomst van onze Hollandse sporthelden live uit op NPO1, waarbij de sport equipe warm werd onthaald door familie, vrienden en fans van TeamNL.

XSAGA & Hudson’s Bay

Voor ‘het nieuwe warenhuis van Nederland’ organiseerde XSAGA op tien plaatsen in het land een wel heel bijzondere workout. Aansluitend op de campagne ‘Let’s get physical’ gingen vele honderden medewerkers, klanten en voorbijgangers van Hudson’s Bay helemaal ‘los’ tussen de aantrekkelijk gepresenteerde voorjaarscollectie. Onder leiding van de trainers van The Bootcamp Club en Tim Douwsma werd er in de warenhuizen volop gewerkt aan gezondheid, sport en beweging.

XSAGA & Prins Bernhard Cultuurfonds

Vijf jaar na de officiële lancering van de drie Koningsbiografiën zijn de boeken over Koning Willem I,II en III door auteur Jeroen Koch samengevat in één kloek boekwerk; Oranje in revolutie & oorlog. Tijdens de officiële presentatie in de Kerkzaal van de Hermitage werden de eerste exemplaren overhandigd aan de ambassadeurs van België, Luxemburg, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Rusland waarbij XSAGA net als vijf jaar geleden verantwoordelijk was voor de regie en aankleding van deze oranje getinte middag.

Bent u ook op zoek naar een prijswinnend evenement of op zoek naar een passend podium om uw merkboodschap te delen met een groot publiek? Bekijk dan zeker bijgaande film of maak een afspraak met Patrick Roubroeks (020-5606500).