16 juli 2018

XSAGA & Silent Night Disco

Bent u ook op zoek naar een feestelijk eventconcept voor de laatste dagen van het jaar? Stop dan met zoeken want dit is ‘All you want for Christmas’. Silent Night Disco is het leukste pop-up feestje van Nederland en een gegarandeerd succesnummer voor de decembermaand.

XSAGA & Gour’met Elkaar

Met groot enthousiasme presenteert XSAGA een fonkelnieuw concept dat vanaf november zal worden uitgerold over Nederland. Gour’met Elkaar is het lekkerste én makkelijkste pop-up feestje van heel Nederland. Gewoon thuis met vrienden of met alle collega’s op de werkvloer. Ga snel naar de website en boek nu met vroegboekkorting.

XSAGA & Young Talent Awards

Ieder jaar is het weer een voorrecht om de Young Talent Awards voor het Prins Bernhard Cultuurfonds creatief en productioneel vorm te geven. Presentatrice Dionne Stax mocht tijdens dit ‘feest van talent’ 172 studenten een beurs voor een opleiding of onderzoek in het buitenland uitreiken. Theatermaakster Karlijn Kistemaker werd samen met beeldend kunstenaarsduo Sander Breure & Witte van Hulzen onderscheiden met de prestigieuze Charlotte Köhler Prijs.

Bent u ook op zoek naar een fris concept of een inspirerend podium om uw merkboodschap te presenteren aan een groot publiek? Bekijk dan zeker bijgaande film of maak een afspraak met Patrick Roubroeks (020-5606500).