20 augustus 2019

XSAGA & Prins Bernhard Cultuurfonds

Dit jaar werden er tijdens de Young Talent Awards aan 234 topstudenten beurzen uitgereikt voor een bijdrage aan een opleiding of onderzoek in het buitenland. XSAGA mocht traditiegetrouw dit ‘feest van talent’ creatief en productioneel vormgeven. Ook werden de Charlotte Köhler Prijzen uitgereikt aan theatermaker Eva Line de Boer en aan fotograaf en filmmaker Robert Glas. XSAGA maakte samen met Jasper ten Berge twee fraaie videoportretten.

XSAGA & Rijksmuseum

U heeft het vast al meegekregen, het nationale voetbalseizoen is weer begonnen. Dit jaar zullen alle wedstrijden in de Eredivisie worden gespeeld met een bal met etsen van Rembrandt erop. XSAGA maakte een film bij de introductie van de bal in aanwezigheid van Rembrandt zelf.

XSAGA Festivals & Uitmarkt

Graag attenderen wij onze relaties op de feestelijke start van het nationale culturele seizoen. De Uitmarkt vindt traditioneel plaats in Amsterdam en dit jaar weer op en rond het Museumplein. Laat u aankomend weekend verrassen, verbazen en verwonderen door het kakelverse aanbod van het nieuwe seizoen.

Heeft u deze zomer of in de periode daarna wat te vieren, of bent u op zoek naar een inspirerend podium om uw merkboodschap live met het publiek te delen? Bel dan met Patrick Roubroeks op 020-5606500, een afspraak is snel gemaakt.