NL
01 december 2020

XSAGA & Prins Bernhard Cultuurfonds

Als artistiek leider en regisseur, kreeg Marco Gerris namens ISH Dance Collective de Prins Bernhard Cultuurfonds Prijs uitgereikt uit handen van Hare Majesteit Koningin Máxima. Het is voor XSAGA inmiddels een waardevolle traditie om deze bijzondere gebeurtenis zowel creatief als productioneel vorm te mogen geven. Vanwege de intieme live setting van dit jaar waren diverse optredens omgegoten tot drie indrukwekkende films: Freestylers, The Battle en Walldance.

XSAGA & Wageningen45

Thera Westerhoud gaat namens ons aan de slag als nieuwe directeur voor het Nationaal Comité Herdenking Capitulaties 1945, kortweg Wageningen45. Samen met haar team is ze verantwoordelijk voor de viering en herdenking van dit historische feit waarmee ‘het vuur van de vrijheid’ blijft branden in Wageningen.

XSAGA & Bea World Festival

Met XSAGA en onze collega’s van XSAGA Festivals maken we kans op maar liefst 4 Bea World Awards! Met onze dierbare projecten KLM100 Experience, Giro 555: samen in actie voor Beiroet en de Uitmarkt maken we dankbaar onderdeel uit van een exclusieve lijst van uitmuntende live communicatiebureaus uit maar liefst 23 landen van over de hele wereld.

Bent u ook op zoek naar verbinding met uw achterban of op zoek naar een passend podium om uw merkboodschap te delen met een groot publiek? Maak dan een afspraak met Patrick Roubroeks via 020-5606500.