29 januari 2018

XSAGA & Opening Leeuwarden-Fryslân Culturele Hoofdstad 2018

De stad Leeuwarden in Friesland mag zich komend jaar trots Culturele Hoofdstad noemen van Europa. Dit internationaal hoog aangeschreven evenement werd, in het bijzijn van de Koninklijke Familie, afgetrapt in Stadsschouwburg De Harmonie te Leeuwarden. XSAGA verzorgde een dynamisch en sfeervol programma met als thema “Wolkom yn Fryslân”. Hierbij waren prominente rollen weggelegd voor Drum- en Showfanfare Advendo Sneek, eurocommissaris Frans Timmermans, voetbaltrainer Foppe de Haan en acteur Rutger Hauer. Sasha Mukhamedov en Marijn Rademaker vertolkten een fraaie scène uit het ballet Mata Hari als een dansante ode aan de voormalige inwoonster van de Culturele Hoofdstad van Europa.

XSAGA & De Coolste Baan van Nederland

Vier jaar moesten de schaatsliefhebbers in Nederland wachten totdat De Coolste Baan van Nederland terugkwam in het Olympisch Stadion van Amsterdam. XSAGA is als inhoudelijk partner van House of Sports medeverantwoordelijk voor de creatieve koers van dit mega-evenement. De komende maanden viert Nederland de historie van het schaatsen in dit prachtige stadion. Wij verzorgden een tiental fraaie foto- en videoportretten van de “Meesters van de Wereld”. Zij nemen ons mee in hun persoonlijke WK-verhaal. Dit allemaal in de opmaat naar de ISU WK Allround die van 9 t/m 11 maart verreden zal worden op De Coolste Baan van Nederland. Kom vooral even kijken of sterker nog… Kom ook schaatsen in het Olympisch Stadion!

XSAGA & Gouden Giraffe

Als XSAGA zijn wij ontzettend trots om samen met het Rijksmuseum genomineerd te zijn met “De 10 miljoenste bezoeker van het Rijksmuseum” voor de Gouden Giraffe in de categorie Brand Events. Wij maken ook kans op de publieksprijs in de categorie ‘meest creatieve concept’. U stemt toch ook voor XSAGA!

Wilt u meer informatie of bent u ook op zoek naar een bureau die uw merkboodschap op een aanstekelijke manier op een podium kan plaatsen? Bekijk dan zeker bijgaande film of maak een afspraak met Patrick Roubroeks (020-5606500).