15 januari 2019

XSAGA & Zoover

Nederland biedt de leukste vakantie accommodaties van de wereld. XSAGA ging in het kader van de Zoover Awards samen met Greg Shapiro op onderzoek uit. Het resultaat laat een humoristische reis langs allerlei accommodaties zien.

XSAGA & Zuiderzeelicht

Voor het tweede jaar op rij bracht XSAGA een bijzondere sage in het Zuiderzeemuseum tot leven. Ronald Giphart nam de bezoekers mee in een feeërieke en theatrale vertelling van het historische verhaal van ‘De motketel van Schokland’. Meer dan 15 duizend mensen (jong en oud) brachten in de winterse kou een bezoek aan het buitenmuseum en beleefden een wonderlijk spektakel van licht en geluid.

XSAGA & McArthurGlen Designer Outlet Roermond

Voor McArthurGlen stond de hele maand december in het teken van de liefde. De liefde voor mooie merken en de liefde om mensen bij elkaar te brengen. Ook komend jaar mag u van ons een nieuwe reeks producties verwachten vanuit de centra in Roermond én in Roosendaal.

Heeft u in dit kakelverse jaar iets te vieren of bent u op zoek naar een inspirerend podium om uw merkboodschap te delen? Bekijk dan zeker bijgaande film of maak een afspraak Patrick Roubroeks (020-5606500).