28 maart 2019

XSAGA & McArthurGlen

In Designer Outlet Roermond organiseerde XSAGA het VIP Event voor de vaste leden van de Privilege Club. Hoogtepunt van de week was een diner onder de bezielende leiding van sterrenchef Edwin Soumang van restaurant ONE uit Roermond.

XSAGA & Prins Bernhard Cultuurfonds

Voor het Prins Bernhard Cultuurfonds verzorgden wij de stijlvolle uitreiking van de Martinus Nijhoff Vertaalprijs. Deze belangrijkste prijs voor literaire vertalers werd dit jaar toegekend aan Jan Willem Bos, voor zijn vertaaloeuvre vanuit het Roemeens naar het Nederlands. Om de vertaler ‘een gezicht te geven’ maakten wij een bijzonder videoportret en vroegen Fotograaf des Vaderlands Jan Dirk van der Burg om de laureaat te portretteren.

XSAGA & Hudson’s Bay

Het nieuwe warenhuis van Nederland opende deze maand haar fonkelnieuwe vestiging in het Stadshart van Amstelveen. XSAGA verzorgde wederom de kleurrijke opening.

Heeft u deze lente wat te vieren of bent u op zoek naar een inspirerend podium om uw merkboodschap te delen? Bekijk dan zeker bijgaande film of maak een afspraak met Patrick Roubroeks via 020-5606500. Een afspraak is zo gemaakt.