19 februari 2019

XSAGA & Koninklijk Concertgebouworkest

Het Koninklijk Concertgebouworkest benaderde ons voor een activatie rondom de opening van het RCO House. XSAGA bedacht en produceerde onder andere een bijzondere ‘kijkdoos’ die deze nieuwe thuisbasis voor haar orkest op een confronterende manier onder de aandacht wist te brengen. Daarnaast produceerden wij drie open dagen die nieuwsgierige buurtbewoners, talloze media uit binnen- en buitenland en direct belanghebbenden in contact brachten met de nieuwe bewoner van het Museumplein in Amsterdam.

XSAGA & Rembrandt Festival

Dit jaar is het precies 350 jaar geleden dat de grote kunstenaar Rembrandt van Rijn overleed. Het Rembrandthuis aan de Jodenbreestraat nummer 4 te Amsterdam trapte dit feestelijke jaar af met een heus festival dat aan de hand van 350 spraakmakende weetjes en inzichten over Rembrandt en tientallen optredens van jong talent een ode bracht aan de kunstenaar en aan zijn leven in Amsterdam.

XSAGA & Rijkmuseum

In het jaar waarin heel Nederland Rembrandt viert heeft het Rijksmuseum een bijzondere tentoonstelling samengesteld, genaamd ‘Alle Rembrandts’. Om dit met impact te openen nodigden wij letterlijk alle Rembrandts van Nederland uit. Niet minder dan 150 Rembrandts tussen de 75 jaar oud en 11 maanden jong waren aanwezig om de feestelijke opening extra kracht bij te zetten.

Heeft u in iets te vieren of bent u op zoek naar een inspirerend podium om uw merkboodschap te delen? Bekijk dan zeker bijgaande film of maak een afspraak met Patrick Roubroeks via 020-5606500.