26 november 2019

XSAGA & Johan Cruyff Foundation

Als partner van de Johan Cruyff Foundation assisteerde XSAGA voor de elfde keer bij het fundraising diner ‘Koken met een Doel’. Jonnie en Thérèse Boer kookten als vanouds de sterren van de hemel voor de gasten, die later op de avond in De Kromhouthal in Amsterdam samen 250.150,- euro bij elkaar brachten voor het goede doel.

XSAGA & NEMO

Humania ‘de verrassende tentoonstelling waarin de bezoeker alles te weten kan komen over de eigen soort: de mens’, werd in aanwezigheid van een grote groep kinderen geopend door Koningin Máxima. XSAGA verzorgde het concept en de productionele uitvoering.

XSAGA & Prins Bernhard Cultuurfonds

Voor de tiende keer op rij werd XSAGA aangezocht een creatief concept te maken voor de uitreiking van de Prins Bernhard Cultuurfonds Prijs. Dit keer viel de eer te beurt aan vereniging De Hollandsche Molen om de eervolle prijs in ontvangst te nemen uit handen van Koningin Máxima, die zich dit jaar liet vergezellen door Prinses Beatrix, beschermvrouwe van de vereniging.

Heeft u ook wat te vieren of bent u op zoek naar een inspirerend podium om uw merkboodschap live met een publiek te delen? Bel dan met Patrick Roubroeks op 020-5606500, een afspraak is snel gemaakt.