26 april 2018

XSAGA & Johan Cruijff ArenA

Eindelijk was het dan zover. Het moment waarop de Amsterdam ArenA zich de Johan Cruijff ArenA zou mogen noemen. XSAGA werd aangezocht om dit moment op een stijlvolle manier te markeren. Wij produceerden het evenement en maakten een film waarbij heel Amsterdam middels een druk op de knop de Amsterdam ArenA van een nieuwe naam mocht voorzien. De finale klap werd gegeven door drie kinderen van Eberhard van der Laan en Frank Rijkaard.

XSAGA & ADCN Lampengala

Voor het tweede jaar op rij verzorgde XSAGA de feestelijke uitreiking van de jaarlijkse ADCN Lampen. Dit jaar kozen wij voor ‘de Stopera’ aan de Amstel als bijzondere eventlocatie. Logischerwijs maakten wij dankbaar gebruik van de creatieve medewerking van het talent van de Nationale Opera & Ballet om het programma haar eigen kleur en klank te geven. Zo maakten wij samen met Rob Hodselmans drie portretten van Hans van Manen, Pierre Audi en Michaela DePrince die het terugzien meer dan waard zijn.

XSAGA & Ajax Gala

Ook dit jaar nodigde de Ajax Foundation haar belangrijkste stakeholders uit om samen te genieten van een fraai verzorgd diner in de Johan Cruijff ArenA. Ronald de Boer werd, als oud-speler en vriend van het huis, aangezocht om de avond samen met Diana Kuip te presenteren. De veiling voor het goede doel leverde een geweldig bedrag op dat door Edwin van der Sar middels een cheque werd aangeboden aan ambassadeur van het eerste uur John Heitinga.

Bent u ook op zoek naar verbinding met uw achterban of op zoek naar een passend podium om uw merkboodschap te delen met een groot publiek? Bekijk dan zeker bijgaande film  of bel met Patrick Roubroeks (020-5606500). Een afspraak is snel gemaakt.