06 november 2017

XSAGA & HVC

Op 27 oktober heeft de stad Dordrecht samen met HVC een geweldige stap gezet om ons land weer een stuk duurzamer te maken. Restwarmte, die tot voor kort niet werd verbruikt en bijna letterlijk in de lucht verdween, kan vanaf deze dag heel Dordrecht van warmte voorzien. En daarom kon de gaskraan in Dordrecht definitief dicht! Wij vroegen enkele jongeren van het Da Vinci College om dit bijzondere moment te markeren en om de gaskraan ‘dicht’ en de warmtecentrale ‘open’ te schakelen. Diederik Samsom, strategisch adviseur van HVC, inspireerde de leerlingen en andere aanwezigen om voort te gaan op de ingeslagen duurzame weg.

XSAGA & Blokker

Voor Blokker bedachten en produceerden wij deze ‘film met een knipoog’ ter promotie van hun nieuwe fiets-accessoire lijn.

XSAGA & Allerhande Kerstfestival

Voor Albert Heijn werkt XSAGA momenteel stevig door aan de voorbereidingen van het Allerhande Kerstfestival. Het festival dat binnen twee jaar is uitgegroeid tot een ‘must see’ in evenementenland. Niet minder dan 125 partners gaan gedurende drie dagen het directe contact aan met de klant van Albert Heijn. Reserveer nu vast uw kaartjes om zeker te zijn van tickets voor dit heerlijke foodfestival in de aanloop naar Kerst.

Wilt u meer informatie of bent u ook op zoek naar een bureau dat uw merkboodschap op een aanstekelijke manier op het podium kan plaatsen? Bekijk dan zeker bijgaande film of maak een afspraak met Patrick Roubroeks (020-5606500).