21 september 2017

Xsaga & Hudson’s Bay

Onder de titel SHOWTIME produceerde Xsaga de grand opening van het Canadese warenhuis Hudson’s Bay. Het werd een feestelijke ontmoeting tussen Canada en Nederland verbeeld door niemand minder dan het excentrieke topmodel Winnie Harlow en onze eigen Doutzen Kroes, die voor deze feestelijke gelegenheid een vijftigkoppig orkest uit Friesland had meegenomen. De presentatie van de avond was in handen van Chantal Janzen die een van de hoofdrolspeelsters van de dag op een speciale manier klaar wilde stomen voor deze bijzondere ontmoeting.

Xsaga & AH Sportfestijn

Albert Heijn & NOC*NSF hebben de handen ineengeslagen voor een vierjarige samenwerking met als doel ‘een gezondere levensstijl voor iedereen’. Gezond eten en gezond sporten helpt daarbij en daarom vroeg Albert Heijn Xsaga om het AH Sportfestijn te organiseren in het Zuiderpark te Den Haag. Tijdens dit evenement ontdekken de bezoekers de sport die bij hen past. Fit, food en fun gingen hand in hand op het gezondste en lekkerste festival van Nederland.
Helaas was het weer ons niet welgezind en moest het festijn door extreme weersomstandigheden worden afgeblazen. Maar dat mag de bezoekers van Albert Heijn natuurlijk niet weerhouden om te sporten met de ‘Buik Billen Bonus’-man Davy, die de organisatie en de bezoeker van het festival met een knipoog een hart onder de riem stak..

Xsaga & Rode Kruis

Het Nederlandse Rode Kruis bestaat dit jaar 150 jaar en wil bij die feestelijke gelegenheid Nederland massaal oproepen een EHBO-cursus te gaan volgen. Speciaal daarvoor organiseerden wij een recordpoging op de Dam. Niet minder dan 1400 mensen namen vrijwillig deel aan het evenement dat in Prinses Margriet en haar zoon Prins Pieter-Christiaan twee enthousiaste pleitbezorgers kende. Irene Moors sprak het evenement met de van haar bekende stijl en flair aan elkaar en samen resulteerde dat in een massieve hoeveelheid media-aandacht die nogmaals bewijst dat ‘het Rode Kruis klaar staat om te helpen’, altijd en voor iedereen.

Wilt u meer informatie of bent u ook op zoek naar een bureau dat uw merkboodschap op een aanstekelijke manier op het podium kan plaatsen? Bekijk dan zeker bijgaande film of maak een afspraak met Patrick Roubroeks (020-5606500).