07 december 2017

XSAGA & Sinterklaas

Hudson’s Bay viert Sinterklaas en vroeg XSAGA een aantal activaties te bedenken die de band tussen ”Het Chocoladepakhuis van Sinterklaas” en de Goedheiligman kon bekrachtigen. Wij produceerden een opvallende praalwagen voor de intocht van de Sint in Amsterdam en maakten daarvan een prachtige kleurplaat. Kinderen konden deze ingekleurd bij Hudson’s Bay inleveren waarbij zij direct een Hulp Pieten Diploma konden behalen.

XSAGA & de Museumkids Awards

Wie wordt Museuminspecteur van het jaar? Die vraag hield veel enthousiaste, jonge museumbezoekers bezig toen ze op 10 november over de drempel van Beeld en Geluid in Hilversum stapten. Meer dan 250 kinderen deden daar mee aan een interactieve quiz onder leiding van Bart Meijer van het Klokhuis en luisterden naar een toespraak van de kersverse minister van OCW, Ingrid van Engelshoven die tevens de Museumeducatie prijs mocht uitreiken ten overstaan van ruim 150 museumdirecteuren uit het hele land, waarvan er 44 Kidsproof werden bevonden.

XSAGA & De Nieuwste Blokker

Afgelopen maanden opende XSAGA elke week enkele Nieuwste Blokker winkels in het land. Bij de 300ste was het tijd voor een feestje waarbij de Blokker Bingo ten tonele werd gebracht. Gezien het enthousiasme bij het publiek lijkt een nieuw fenomeen geboren.

Wilt u meer informatie of bent u ook op zoek naar een bureau die uw merkboodschap op een aanstekelijke manier op een podium kan plaatsen? Bekijk dan zeker bijgaande film of maak een afspraak met Patrick Roubroeks (020-5606500).