09 maart 2018

XSAGA & Het Meesters van de Wereld Diner

Aan de vooravond van de ISU WK Allround kwamen meer dan 40 wereldkampioenen schaatsen samen in de Eregalerij van het Rijksmuseum te Amsterdam. Het Meesters van de Wereld Diner was een rechtstreekse verwijzing naar het historische feit dat 125 jaar geleden schaatser Jaap Eden uit Haarlem, op het Museumplein, de eerste ‘Meester van de Wereld’ titel wist te winnen. De organisatie van De Coolste Baan van Nederland kon zich geen passendere locatie bedenken om hun prestigieuze toernooi van start te doen laten gaan.

XSAGA & Martinus Nijhoff Vertaalprijs

Het Prins Bernhard Cultuurfonds reikt elk jaar meerdere prijzen, onderscheidingen en beurzen uit. Als vaste partner van het fonds mag XSAGA deze gelegenheden vaak creatief vormgeven en produceren. Afgelopen week mocht Jeanne Holierhoek de Martinus Nijhoff Vertaalprijs in ontvangst nemen. XSAGA produceerde de stijlvolle uitreiking, maakte een fraaie film en vroeg fotograaf Sacha de Boer om de laureaat te portretteren.

XSAGA & Eventex Awards

Afgelopen week werd XSAGA, door de wereldwijd opererende organisatie Eventex, uitgeroepen tot Best Agency. Wij zijn enorm trots op zoveel internationale erkenning en zien het als een stimulans om onverminderd voorop te willen lopen in de wereld van live communicatie. Waarin wij in opdracht van onze gewaardeerde partners, mensen en merken met elkaar verbinden.

Bent u ook op zoek naar een prijswinnend evenement of op zoek naar een passend podium om uw merkboodschap te delen met een groot publiek? Bekijk dan zeker bijgaande film of maak een afspraak met Patrick Roubroeks (020-5606500). Een afspraak is snel gemaakt.