04 maart 2020

XSAGA & Het leukste reisje van Nederland

Ook dit jaar mochten wij de bijzondere productie ‘Het leukste reisje van Nederland’ in het Spoorwegmuseum te Utrecht mede samenstellen. Dit keer in het hart van de voorjaarsvakantie, waardoor zowel jong als oud kon genieten van een unieke reis langs de leukste musea van Nederland.

XSAGA & Vereniging Hendrick de Keyser

Afgelopen jaar mochten wij samen met Koen Hauser weer enkele mooie beelden schieten voor de feestelijke openstellingen van drie museumhuizen van Vereniging Hendrick de Keyser. Uiteraard zullen wij dit via onze social media kanalen weer met u delen.

XSAGA & Eventex Awards

Niet minder dan vijf nominaties wist de KLM100 Experience in de wacht te slepen bij de 10e editie van de Global Eventex Awards. 444 cases uit 39 landen dingen dit jaar mee naar de prijzen van dit internationale podium. Wij zien de handvol aan nominaties als een prachtig compliment aan KLM en aan alle partners die deze memorabele viering mede mogelijk hebben gemaakt.

Bent u op zoek naar een inspirerend podium om uw boodschap live met een groot publiek te delen? Bel dan met Patrick Roubroeks op 020-5606500. Een afspraak is snel gemaakt!