NL
31 mei 2021

XSAGA & Giro555

Op verzoek van de Stichting Samenwerkende Hulporganisaties kwam Nederland ‘Samen in actie tegen corona’. XSAGA werd als partner aangezocht en vanaf de start van de campagne reden wij met de Giro555-collectebus door het hele land om zoveel mogelijk regionale en landelijke aandacht te genereren voor de actie. Daarnaast waren wij intensief betrokken bij 555live.nl, een duurzaam bedankplatform dat wij in samenwerking met House of Sports voor Giro555 mochten ontwikkelen. Voorlopig staat er 5 miljoen euro op de teller en de actie loopt nog door.

XSAGA & Gemeente Amsterdam

Wie gun jij de leukste wedstrijd van EURO 2020? Met deze vraag biedt Gemeente Amsterdam haar inwoners de kans om één van de Europese kampioenschapswedstrijden in De Leukste Huiskamer te kunnen ervaren. De gelukkige winnaars zullen worden getrakteerd op een hele leuke XSAGA-experience in een wel héél leuke huiskamer.

XSAGA & Night of the Century

Er valt dit jaar behoorlijk wat te vieren. De Domtoren in Utrecht viert haar 700ste verjaardag en de fabriek in Maarssen bestaat 100 jaar. DeFabrique Evenementenlocatie viert, net als XSAGA, haar 20ste verjaardag en vanaf 5 juni aanstaande mag Nederland van het corona-slot af. Allemaal bijzondere momenten die vragen om een historische viering. Dus bedachten wij samen met sterrenchef Rik Jansma van restaurant Basiliek uit Harderwijk een culinaire experience in vijf gangen, gelardeerd met een prachtig liefdesverhaal van Barry Atsma als de fabriek en zijn muze Noortje Herlaar in de rol van de Grande Dame (Utrechtse Domtoren). Ook jij kan er bij zijn, boek snel je exclusieve tickets.

Bent u ook op zoek naar verbinding met uw achterban of op zoek naar een passend podium om uw merkboodschap te delen met een groot publiek? Maak dan een afspraak met Patrick Roubroeks via 020-5606500.