NL
19 april 2021

XSAGA & Gemeente Amsterdam

Op 1 april was het precies 20 jaar geleden dat in Amsterdam – als eerste stad ter wereld – het burgerlijk huwelijk werd opengesteld voor mensen van hetzelfde geslacht; beter bekend als het homohuwelijk. Om dit historische moment te vieren en daarmee aandacht te vragen voor het onderwerp gelijke behandeling, voeren wij uit onder het thema: 20 jaar trouwen voor iedereen.

XSAGA & Nationale Museumweek

Ook dit jaar zijn wij betrokken bij de Nationale Museumweek en hebben wij een virtueel pronkstuk in het kloppende culturele hart van Nederland gebouwd. Midden op het Museumplein in Amsterdam is een gouden arena herrezen waarbinnen de 400 aangesloten musea hun pronkstuk hebben geplaatst. Het publiek wordt opgeroepen om hun eigen beeld van hoop, troost of geluk in dit Gouden Pronkstuk te plaatsen, waarmee heel Nederland in vrijheid kan ontdekken en delen.

XSAGA & Inspiration Talks

‘Kennis delen is vermenigvuldigen’. Vanuit die overtuiging bezochten wij, in het kader van ons 20-jarig bestaan, afgelopen maand de eerste tien van de in totaal twintig opleidingen digitaal. Onderwerp van gesprek? Hoe kan het anders: ‘everything is experience, experience is everything’!

Bent u ook op zoek naar verbinding met uw achterban of op zoek naar een passend podium om uw merkboodschap te delen met een groot publiek? Maak dan een afspraak met Patrick Roubroeks via 020-5606500.