NL
30 juni 2021

XSAGA & Gemeente Amsterdam

Wie gun jij de leukste ervaring in De Leukste Huiskamer? Met deze vraag benaderden wij namens de stad Amsterdam haar inwoners tijdens UEFA EURO 2020. De gelukkigen maakten kans op een exclusieve experience, waarbij ze met een speciale boot werden opgehaald en naar het brugwachtershuisje op de Amstel werden gevaren om daar, onder het genot van lokale hapjes en drankjes, van een voetbalwedstrijd en verrassend entertainment te genieten.

XSAGA & Night of the Century

Samen met sterrenchef Rik Jansma van Restaurant Basiliek in Harderwijk verzorgde XSAGA: Night of the Century, een theatrale en culinaire reis door de tijd in DeFabrique. Een spectaculaire avond waar veel te genieten én te vieren viel. Zo bestaat de locatie in Maarssen 100 jaar en vieren de DeFabrique en XSAGA dit jaar hun 20ste verjaardag. Het mooiste cadeau op deze reeks aan feestavonden was toch wel het weerzien met de gasten na een lange periode van afzondering, waarbij de deuren van de jubilerende evenementenlocatie noodgedwongen gesloten moesten blijven.

XSAGA & De Brauw Blackstone Westbroek

Hoe claim je het moment en creëer je impact met de lancering van je jubileumthema in een tijd dat je werknemers niet naar kantoor mogen komen om deze bijzondere gelegenheid samen te vieren? XSAGA bedacht een spectaculaire kick-off voor het jubileumjaar van De Brauw Blackstone Westbroek, waarbij de directie én ‘The Rock’ aan de Zuidas een prominente plaats kregen toebedeeld.

Bent u ook op zoek naar verbinding met uw achterban of op zoek naar een passend podium om uw merkboodschap te delen met een groot publiek? Maak dan snel een afspraak met Patrick Roubroeks via 020-5606500.