NL
29 november 2021

XSAGA & G14

In het kader van ons jubileumjaar nodigden wij de leden van G14 uit om samen in gesprek te gaan over het thema duurzaamheid. “Wij zijn de nieuwe generatie evenementenmakers en hebben dus een persoonlijke betrokkenheid én verantwoordelijkheid bij de duurzame ontwikkeling van ons mooie vak”, sprak Bob Veerman zijn gemotiveerde collega’s toe. Waarna hij ze meenam op een bijzondere reis door RADIUS, centrum voor hedendaagse kunst en ecologie in Delft.

XSAGA & Holland Optical Company

‘Zien en gezien worden’ was het thema dat XSAGA bedacht voor een event van Holland Optical Company, dé leverancier van brillenglazen in Nederland. Als locatie voor dit Nikon Partner event kozen wij – hoe kan het anders – voor het Eye Filmmuseum in Amsterdam, alwaar de aanwezigen werden getrakteerd op een actief én inhoudelijk programma, waarbij Dolf Jansen de gasten aan het slot van de dag nog een verhelderende spiegel wist voor te houden.

XSAGA & Prins Bernhard Cultuurfonds

Vanaf de allereerste editie in 2010 mag XSAGA de uitreiking van de Cultuurfonds Prijs van het Prins Bernhard Cultuurfonds vormgeven én produceren. Dit keer vond de feestelijke bijeenkomst plaats in Radio Kootwijk en was Koningin Máxima wederom bereid de fraai vormgegeven ketting en het daarbij horende geldbedrag te overhandigen aan Jelle de Jong, de trotse en stralende directeur van IVN Natuureducatie.

Bent u ook op zoek naar verbinding met uw achterban of op zoek naar een passend podium om uw merkboodschap te delen met een groot publiek? Maak dan snel een afspraak met Patrick Roubroeks via 020-5606500.