09 december 2019

XSAGA & Forum Groningen

Eindelijk was het dan zover. Op vrijdag 29 november mochten alle inwoners van de stad Groningen hun nieuwe cultuurhuis betreden.
Presentator Tim den Besten kwam voor deze speciale gelegenheid als astronaut ten tonele, waarna hij alle ‘Stadjers’ actief uitnodigde om op ontdekkingstocht te gaan in het fonkelnieuwe Forum Groningen.

XSAGA & Stichting Steun Emma Kinderziekenhuis

Ook dit jaar waren wij intensief betrokken bij het Emma Droomgala in het Hyatt Regency Hotel te Amsterdam. De presentatie van deze hartverwarmende avond lag in handen van Renate en Winston Gerschtanowitz. Er werden optredens verzorgd door onder andere Arie Boomsma, Johnny de Mol en Willeke Alberti. Ook dit keer werd er een reeks aan spraakmakende ‘dromen’ geveild waarvan de opbrengst direct ten goede komt aan de afdeling IC Neonatologie.

XSAGA & Ajax

Voor veel liefhebbers staan de prestaties van de voetbalclub uit Amsterdam gelijk aan kunst en laat ‘Ajax is Art‘ nu net het thema zijn dat centraal stond tijdens het jaarlijkse Ajax Gala in de Johan Cruijff ArenA. XSAGA was ook dit jaar creatief en productioneel betrokken bij deze bijzondere gala-avond in de Amsterdamse voetbaltempel.

Bent u ook op zoek naar verbinding met uw achterban of op zoek naar een passend podium om uw merkboodschap te delen met een groot publiek? Bekijk dan zeker bijgaande film of maak een afspraak met Patrick Roubroeks via 020-5606500.