15 april 2019

XSAGA & Eye Filmmuseum

Voor het derde jaar op rij was XSAGA betrokken bij de samenstelling van het Eye Filmbal. Na rood en wit was dit jaar het thema blauw. Een thema dat de bezoekers op veel manieren wist te inspireren en waar ook Alex Klaasen wel raad mee wist.

XSAGA & Museumvereniging

Ook dit jaar mochten wij onze bijdrage leveren aan de Nationale Museumweek. Een week waarin vooral nieuwe bezoekers op een bijzondere manier worden geconfronteerd met ‘ons échte goud’: dat doorgaans dichterbij is dan je denkt. De helft van Nederland bezoekt namelijk zelden of nooit een museum. De feestelijke week werd daarom afgetrapt met de onthulling van een 15 meter hoge replica van het ruimtepak van André Kuipers. Om daarmee voorbijgangers te verrassen en te activeren het origineel uit Space Expo te Noordwijk te ontdekken.

XSAGA & Trias Westland

Froukje Jansen presenteerde als dagvoorzitter het Trias Westland congres, waarbij de overgang naar duurzame warmtetransitie centraal stond. Speciaal voor dit inspirerende congres over geothermie en glastuinbouw brachten wij middels een film met Johan Fretz een poëtische ode aan het Westland. Denkend aan het Westland zie ik….

Heeft u deze lente wat te vieren of bent u op zoek naar een inspirerend podium om uw merkboodschap te delen? Bekijk dan zeker bijgaande film of maak een afspraak met Patrick Roubroeks via 020-5606500. Een afspraak is zo gemaakt.