17 april 2018

XSAGA & EYE Filmbal

Bij XSAGA houden wij wel van een feestje. Zo mochten wij ook dit jaar weer onze creatieve en productionele bijdrage leveren aan het EYE Filmbal. Kleurde de prachtige locatie aan het IJ vorig jaar nog rood, dit jaar was wit de kleur die de boventoon voerde in het feestelijke programma, waarbij jaarlijks de fine fleur van de Nederlandse filmwereld elkaar ontmoet.

XSAGA & Nationale Museumweek

Ook dit jaar was XSAGA trots, creatief en productioneel partner van de Nationale Museumweek, die in het hele land van zich liet horen. Wij verzorgden binnen deze feestelijke week de manifestaties in Zaltbommel, Helmond en Harlingen. Drie gouden pronkstukken uit de ‘Collectie Nederland’ werden hierbij op een bijzondere en confronterende manier aan het publiek getoond. De Nationale Museumweek wil met al haar activiteiten het publiek, dat niet met enige regelmaat naar het museum gaat, inspireren om ‘samen op zoek te gaan naar het echte goud, dat vaak dichterbij is dan je denkt’.

XSAGA & DLEP awards

Niemand minder dan Hans van Breukelen overhandigde XSAGA afgelopen maandag een Dutch Live Entertainment Award als ‘Favorite Production Company’. Een prijs van onze ‘vakbroeders’ voor ons getoonde vakmanschap van afgelopen jaar. Een avond lang waren wij trots als een pauw, om daags erna weer fris en vrolijk van start te gaan met de mooie producties die wij in opdracht van onze klanten mogen realiseren.

Wilt u meer informatie of bent u ook op zoek naar een bureau die uw merkboodschap op een aanstekelijke manier op een podium kan plaatsen? Bekijk dan zeker bijgaande film of maak een afspraak met Patrick Roubroeks (020-5606500).