24 september 2019

XSAGA & Dutch Food Week

Dutch Food Week is hét nationale podium waar voeding, voedselproductie en innovatie centraal staan. Tijdens deze week delen partijen uit de foodsector hun enthousiasme, kennis en kunde met de samenleving en gaat men met elkaar in gesprek over de vraag ‘Wat eten we?’ Een belangrijke en verbindende week waarvoor XSAGA diverse evenementen en concepten vormgeeft en produceert. Waaronder de Dutch Food Week Expositie ‘Wat eten we?’  in samenwerking met Fotograaf des Vaderlands Jan Dirk van der Burg, welke te bezichtigen is van 5 tot en met 16 oktober op het terrein van het World Food Centre in Ede.

XSAGA & Ajax

Afgelopen maand verzorgden wij de regie en het creatieve idee voor het Ajax Kick-off event in SugarCity. Naast directeur Edwin van der Sar sprak trainer Erik ten Hag de bezoekers toe. Het gehele evenement werd als Ajax Podcast gedeeld met de fanatieke achterban van de club uit Amsterdam, waarbij de persoonlijke bijdrage van Johan Fretz bijzonder in de smaak viel.

XSAGA & Uitmarkt

De nationale opening van het culturele seizoen vond dit jaar plaats op het Museumplein te Amsterdam. XSAGA Festivals tekende voor de productie van dit unieke evenement in het culturele hart van de hoofdstad. Al 42 jaar is dit gratis festival dé inspirerende ontmoetingsplaats voor gerenommeerde makers met hun publiek en de springplank voor jong talent.

Bent u ook op zoek naar een inspirerend podium om uw merkboodschap live met het publiek te delen? Bel dan met Patrick Roubroeks op 020-5606500, een afspraak is snel gemaakt.