07 september 2017

Xsaga & Dudok in Concert

Speciaal voor de feestelijke aftrap van de Dutch Media Week werd Xsaga aangezocht een bijzonder concert te produceren tegen de gevel van het sfeerbepalende Raadhuis in Hilversum. Wij vonden in dj – kunstenaar Ruud de Wild de gedroomde ‘beeldmaker’ die deze muzikale en visuele ode samen met ons mocht vormgeven. Dudok in Concert werd daarmee een fraaie hommage aan “The days before Rock ‘n’ Roll” en aan de mediastad Hilversum toen, nu en in de toekomst.

Xsaga & Hudson’s Bay

Eindelijk was het dan zover. Het Canadese warenhuis Hudson’s Bay opende op 5 september vol trots haar imposante deuren aan het Rokin in Amsterdam. Xsaga verzorgde de productie van de opening van het eerste filiaal in Nederland. Op 19 september volgt de ‘Celebration Night’ waarbij er in Amsterdam feestelijk wordt uitgepakt door de retailer. In de dagen erna volgen nog eens 9 ‘celebrations’ bij de andere filialen in de rest van het land.

Xsaga & Sportmonologen

Na de Parade was Sportmonologen twee dagen te zien in de Kleine Komedie te Amsterdam. De NOS maakte televisie opnames van dit bijzondere theaterexperiment waarin voormalige topsporters waaronder Marianne Timmer, Ellen van Langen, Mart Smeets en Nelli Cooman een verhaal vertellen over hun leven. Het AD schreef; “De Sportmonologen zitten vol pijn, emotie en drama”. En in het Parool stond “ontroerend, ontwapenend, geestig en heel ver weg van de mediatraining die veel sporters heeft geleerd vooral zo min mogelijk échts te vertellen.”

Wilt u meer informatie of bent u ook op zoek naar een bureau dat uw merkboodschap op een aanstekelijke manier op het podium kan plaatsen? Bekijk dan zeker bijgaande film of maak een afspraak met Patrick Roubroeks (020-5606500).