06 juni 2019

XSAGA & Designer Outlet Roermond

In het kader van het landelijke Rembrandtjaar komt het Designer Outlet Roermond met een wel héél bijzondere actie. Onder de titel ‘Loving Rembrandt’ maakt het winkelende publiek bij deelname aan de actie kans op het winnen van een echte Rembrandt! De activatie onderstreept op een spraakmakende manier dat zelfs het onbereikbare op het gebied van fashion en design voor iedereen bereikbaar wordt.

XSAGA & KOGA

‘De beste baanfiets ter wereld’. Zo wordt gesproken over de zeer aerodynamische fiets die afgelopen week werd gepresenteerd in het Eye Filmmuseum. Fietsenfabrikant KOGA ontwikkelde dit fonkelnieuwe frame waarmee onze wereldkampioenen Roy van den Berg, Jeffrey Hoogland en Harrie Lavreysen, olympisch goud willen gaan halen in Tokio.

XSAGA & Albert Heijn

Dit jaar toert de Albert Heijn verstruck langs meer dan honderd winkels in Nederland. In deze truck maken de Albert Heijn medewerkers kennis met de nieuwe Echt Vers strategie van Albert Heijn. XSAGA droeg bij aan de productie van de truck en helpt het komende jaar met de planning en organisatie van deze roadshow.

Bent u op zoek naar een inspirerend podium om uw merkboodschap te etaleren? Of heeft u of uw bedrijf iets te vieren? XSAGA is door de Global Eventex Awards voor het derde jaar op rij uitgeroepen tot ’s werelds nummer 1 bureau in de Top 30 Event Organizers & Agencies. Bekijk bijgaande film of maak een afspraak met Patrick Roubroeks via 020-5606500. Een afspraak is zo gemaakt.