NL
01 november 2021

XSAGA & De Zalmhaven

In Rotterdam staat het hoogste gebouw van de Benelux. Een indrukwekkend bouwproject waarin BAM, Amvest en AM gezamenlijk optrekken. XSAGA werd aangezocht om de opening met veel impact te vieren. Het internationale dj-duo Mind Against verzorgde een spectaculaire set vanaf het dak op de 59ste etage van De Zalmhaven. Audio Obscura verzorgde samen met NOMOBO de unieke live-stream die inmiddels ruim 40.000 maal is bekeken.

XSAGA & KLM

Ook dit jaar werden wij gevraagd om het KLM-huisje feestelijk te onthullen. De festiviteiten vonden plaats in de grote zaal van Koninklijk Theater Tuschinski. Winston Gerschtanowitz werd benaderd als presentator, gezien zijn bijzondere band met de mooiste filmzaal van de wereld.

XSAGA & Vattenfall

Nederland is sinds afgelopen maand een fraai vormgegeven hulpwarmtecentrale rijker. Voor Vattenfall openden wij dit imposante glazen gebouw langs de A10 dat de Amsterdamse warmtenetten met elkaar verbindt en bestendig maakt voor de toekomst.

Bent u ook op zoek naar verbinding met uw achterban of op zoek naar een passend podium om uw merkboodschap te delen met een groot publiek? Maak dan snel een afspraak met Patrick Roubroeks via 020-5606500.