03 januari 2018

XSAGA & De Coolste Baan van Nederland

Evenals vier jaar geleden is XSAGA nauw betrokken bij de realisatie van De Coolste Baan van Nederland. Een kloeke productie van House of Sports. Wat ooit begon als een droom van Rintje Ritsma, is inmiddels uitgegroeid tot een sportfestijn van internationale allure. Zo opende niet lang geleden het ‘Schaatskabinet’ in het Rijksmuseum, als onderdeel van het culturele partnership tussen het Rijksmuseum en de Coolste Baan van Nederland. XSAGA maakte ook de commercial die Nederland oproept om van 18 januari tot en met 28 februari 2018 te komen schaatsen in het Olympisch Stadion in Amsterdam.

XSAGA & Zuiderzeemuseum

Afgelopen weken kon u genieten van het Zuiderzeelicht in het Zuiderzeemuseum te Enkhuizen. XSAGA werd aangezocht om deze bijzondere avondopenstelling vorm te geven. Wij benaderden Arthur Japin die een van de beroemde sages van de Zuiderzee herschreef en die door ons middels klank en lichtprojecties tot leven werd bracht. Ook verscheen er bij gelegenheid van deze bijzondere openluchtexpositie een fraai vormgegeven Gouden Boekje waarin het ‘nieuwe’ verhaal van het Vrouwtje van Stavoren werd vastgelegd.

XSAGA & Nationale Museumweek

Als vaste partner van de Museumvereniging maakt XSAGA zich klaar voor de Nationale Museumweek welke van 9 tot en met 15 april 2018 zal plaatsvinden. Traditiegetrouw mogen de houders van de Museumkaart mee beslissen welk pronkstuk centraal zal staan in de landelijke campagne. Wij maakten samen met Kim-Lian van der Meij alvast een film die Museumkaarthouders oproept om hun voorkeursstem te laten horen.

XSAGA wenst u een inspirerend, maar vooral gezond 2018!

Bent u ook op zoek naar een passend podium om uw merkboodschap te delen? Of bent u op zoek naar een strategie die mensen met elkaar verbindt? Bel dan met Patrick Roubroeks via 020-5606500. Een afspraak in dit nieuwe jaar is snel gemaakt.