NL
21 september 2021

XSAGA & Concertgebouworkest

We mogen weer!’ Met deze drie woorden opende het Concertgebouworkest haar seizoen op de Dam in Amsterdam met de traditionele Opening Night. Een verrassend en divers muziekprogramma voor een live publiek. Drieduizend bezoekers trotseerden de weergoden en waren getuigen van een magisch weerzien met de musici, dat tegelijk op tv én digitaal voor een nationaal en internationaal publiek werd aangeboden.

XSAGA & Ridder in de Orde van Oranje-Nassau

Totaal verrast was Patrick Roubroeks, founder en creatief directeur van XSAGA, toen de burgemeester van Velsen hem op het strand van IJmuiden overviel met de tekst: “Het heeft Zijne Majesteit de Koning behaagd…” Op blote voeten en in korte broek nam hij trots en dankbaar de ridderorde in ontvangst en sprak de wens uit om nog lang mensen te mogen verbinden door verbeelding.

XSAGA & Bea World Hall of Fame

Afgelopen week werd XSAGA voor de derde keer op rij verkozen als #1 aanvoerder van de Bea World Top 30 Event Agencies 2021. Een ranking die bureaus wereldwijd beloont om hun ‘creativiteit, innovatieve aanpak, strategisch denken en impact’. XSAGA ziet deze prachtige erkenning als een mooie stimulans om nog lang mooie dingen te blijven maken.

Bent u ook op zoek naar verbinding met uw achterban of op zoek naar een passend podium om uw merkboodschap te delen met een groot publiek? Maak dan snel een afspraak met Patrick Roubroeks via 020-5606500.