29 april 2019

XSAGA & Camping Op Stelten

Dit keer een vooraankondiging van een bijzonder initiatief van XSAGA én XSAGA Festivals dat op 8 en 9 juni aanstaande plaatsvindt.

Camping Op Stelten is ontstaan vanuit het feit dat wij geloven in écht contact. De huidige generatie kinderen besteedt per dag gemiddeld twee en een half uur op een mobiel apparaat en speelt te weinig buiten. Technologie doet ons soms vergeten hoe belangrijk het is om simpelweg tijd met onze kinderen door te brengen en daadwerkelijk aandacht te hebben voor elkaar.

Camping Op Stelten is een uniek gezinsfestival op Vliegveld Twenthe. Een super stoere plek waar volop tijd is om samen buiten te spelen, te bouwen, te ontdekken en te ontspannen. Waar kinderen én ouders in rep en roer raken omdat zoiets normaals als buitenspelen zo abnormaal is geworden. Met Camping Op Stelten geef je jouw gezin een verrassend kampeerweekend weg met weinig tijd voor technologie en heel veel tijd voor elkaar.

Speciaal voor onze lezers hebben wij een aantrekkelijk aanbod. Kinderen mogen (op vertoon van hun betalende ouders) gratis naar dit evenement! Meld jezelf én je kinderen dus snel aan via: info@campingopstelten.nl

Het kantoor van XSAGA zal op 10 mei aanstaande gesloten zijn vanwege een gezamenlijk uitstapje.

Bent u op zoek naar een inspirerend podium om uw merkboodschap op te etaleren of heeft u of uw bedrijf iets te vieren? Bel dan met Patrick Roubroeks (020-5606500), een échte afspraak is zo gemaakt.