04 oktober 2017

Xsaga & bol.com

Het nieuwe bol.com fulfilment center in Waalwijk opende afgelopen week met een ‘vliegende start’. Xsaga bedacht en produceerde de spectaculaire opening van dit immense complex van meer dan 8 voetbalvelden groot. Wij lieten de eerste producten letterlijk uitvliegen naar de klant in Nederland.

Xsaga & Leeuwarden-Fryslân 2018

Voor Leeuwarden-Fryslân Culturele Hoofdstad 2018 verzorgden wij de officiële programmapresentatie op het Gouverneursplein in Leeuwarden. De feestelijke bijeenkomst startte om klokslag ‘zes uur’ waarmee het speciale festivallied, geschreven en gezongen door Nynke Laverman, voor het eerst werd gepresenteerd aan het publiek in Friesland. Daarna ontrolde zich een fris en snel doorgecomponeerd theaterprogramma, dat live door de Friese televisie werd uitgezonden, waarbij meer dan dertig gezelschappen uit Friesland en omgeving zich presenteerden aan het massaal opgekomen publiek. De officiële opening van het Culturele Hoofdstadjaar 2018 start met een grootse happening op 26 en 27 januari waarbij Xsaga wederom betrokken zal zijn.

Xsaga & De Gouden Reiger

Afgelopen zomer produceerde Xsaga in opdracht van het Rijksmuseum in Amsterdam een wel heel bijzonder ‘evenement’. De feestelijke bijeenkomst werd in het diepste geheim voorbereid en had tot doel de 10 miljoenste bezoeker op een speciale manier te verrassen en in het zonnetje te zetten. Het lot bepaalde dat Stefan Kasper (Docent Beeldende Vorming) voor één nacht mocht blijven slapen in het Rijksmuseum.
De film, die regisseur Remko Geursen in opdracht van Xsaga hiervan mocht maken, verdiende een Gouden Reiger gezien de enorme effectiviteit die deze ‘opdrachtfilm’ met zich meebracht. Wij zien in deze zeer gewaardeerde felicitatie wederom een bewijs dat evenementen, momentum, impact en content creëren voor de opdrachtgever die verder gaan dan de traditionele vormen van marketing communicatie.

Bent u ook op zoek naar een bureau dat uw merk op een bijzondere manier op het podium plaatst of heeft u zin in een spraakmakend feestje? Bel dan met Patrick Roubroeks (020-5606500). Een afspraak is zo gemaakt.