01 juli 2019

XSAGA & Blokker

Speciaal ter gelegenheid van het WK vrouwenvoetbal 2019 introduceerde Blokker het hernieuwde Blokker Brulshirt. XSAGA werd gevraagd een film te maken die het t-shirt op disruptieve wijze introduceerde tijdens de uitzwaaiwedstrijd van de Leeuwinnen van Oranje. 

XSAGA & Museum De Lakenhal

Na een grondige verbouwing werd Museum De Lakenhal in Leiden, in het bijzijn van Zijne Majesteit de Koning, feestelijk heropend. XSAGA ontwikkelde een plan voor de activatiecampagne en verzorgde de productie van de officiële heropening, waarbij een hoofdrol was weggelegd voor de sleutel die het beeldmerk is van De Lakenhal en van de stad Leiden.

XSAGA & Prins Bernhard Cultuurfonds

Sinds 1950 worden jaarlijks de Zilveren Anjers uitgereikt aan personen die zich vrijwillig en onbetaald inzetten voor cultuur en natuur in Nederland. XSAGA werd aangezocht om deze productie in het Koninklijk Paleis Amsterdam mede te verzorgen. Dichter des Vaderlands, Tsead Bruinja, schreef speciaal voor deze gelegenheid een ode aan de vrijwilliger. Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Beatrix der Nederlanden spelde de gelukkigen traditioneel het bijpassende eremetaal op.

Bent u op zoek naar een inspirerend podium om uw merkboodschap te etaleren? Of heeft u of uw bedrijf iets te vieren? XSAGA is door de Global Eventex Awards voor het derde jaar op rij uitgeroepen tot ’s werelds nummer 1 bureau in de Top 30 Event Organizers & Agencies. Bekijk bijgaande film of maak een afspraak met Patrick Roubroeks via 020-5606500. Een afspraak is zo gemaakt.