03 december 2018

XSAGA & 50 jaar Bijlmer

De Bijlmer bestaat 50 jaar en dat mag gevierd worden. XSAGA Festivals werd aangezocht een kleurrijk slotprogramma te verzorgen waaraan iedereen mee kon doen. ‘Bijlmer Danst!‘ werd een dag waarop van jong tot oud op de dansvloer samen het feest van de Bijlmer werd gevierd. Een betere Grande Finale van dit mooie jubileumjaar kon men zich niet wensen.

XSAGA & Prins Bernhard Cultuurfonds

Niemand minder dan Reinbert de Leeuw kreeg deze week de Cultuurfonds Prijs van het Prins Bernhard Cultuurfonds uitgereikt uit handen van Hare Majesteit Koningin Máxima. XSAGA produceerde traditioneel het rijkgeschakeerde zaalprogramma, waarin een speciale plaats was ingeruimd voor enkele videoportretten die binnenkort als een programma bij de NTR te zien zullen zijn.

XSAGA & Bea World Festival

Vorig weekend vond in Coimbra, Portugal het Bea World Festival plaats. Meer dan 500 collega’s uit alle delen van de wereld kwamen samen om elkaar te inspireren en om kennis te delen. Er werden ook prijzen uitgereikt, waarbij XSAGA met haar projecten voor Koningsdag Groningen eenmaal en de Johan Cruijff ArenA tweemaal in de prijzen viel. De Coolste Baan van Nederland kreeg binnen een sterk veld van internationale topcases twee bronzen awards uitgereikt. XSAGA zelf werd ook met brons bekroond in de categorie ‘Best Bea World Event Agency’.

Bent u ook op zoek naar verbinding met uw achterban of op zoek naar een passend podium om uw merkboodschap te delen met een groot publiek? Bekijk dan zeker bijgaande film of maak een afspraak met Patrick Roubroeks (020-5606500).