16 oktober 2017

Xsaga & Bea World Festival

Met trots namen wij afgelopen week de internationale felicitaties in ontvangst toen bekend werd dat Xsaga met maar liefst vier cases is genomineerd voor een Bea World Award. De 10 miljoenste bezoeker van het Rijksmuseum maakt kans in de categorie ‘lowbudget’, het Allerhande Kerstfestival in de categorie ‘celebration / festivity’, de uitreiking van de Gouden Giraffe in de categorie ‘conventions’ en tot slot 150 jaar Rode Kruis in de categorie ‘non profit’. Half november weten wij meer, wanneer de uiteindelijke prijzen tijdens het eerste Bea World Festival in Portugal worden uitgereikt. Wij houden u als vanzelfsprekend op de hoogte.

Xsaga & KLM

Net als vorig jaar is Xsaga aangezocht een creatief concept aan te leveren waarmee de Koninklijke Luchtvaart Maatschappij haar nieuwste huisje zou kunnen introduceren. ‘Het Huisje’ is in de 98 jaar dat de KLM bestaat, uitgegroeid tot een begrip en een gewild verzamelobject bij de Business Class reiziger van Nederlands grootste luchtvaartmaatschappij. Voor het 98ste huisje is gekozen voor de ouderlijke woning van Anthonie Fokker, de luchtvaartpionier die aan de basis stond van onze vlieggeschiedenis. Het huisje werd middels een speciaal door Xsaga ontwikkeld drone-systeem ‘binnengevlogen’ in de Sint Bavokerk te Haarlem.

Xsaga & Sportmonologen

Met een groot gevoel van trots kunnen wij u mededelen dat ‘onze’ Sportmonologen iedere week op televisie te zien zijn. De registraties van dit bijzondere theater experiment worden iedere zondagmiddag uitgezonden aan het einde van NOS Grandstand en behalen wekelijks inmiddels bijna een half miljoen kijkers. Niet slecht voor een initiatief dat uit passie en liefhebberij is geboren. Komende weken kunt u nog volop genieten van de Sportmonologen van o.a. basketballer Mart Smeets, schaatsster Marianne Timmer en wielrenner Karsten Kroon.

Bent u ook op zoek naar een effectief bureau dat momentum, impact en content weet te creëren rondom uw merk en uw mensen op een enthousiaste manier weet te mobiliseren? Bel dan met Patrick Roubroeks via 020-5606500. Een afspraak is zo gemaakt!