21 november 2017

XSAGA & Bea World Festival

Meer dan 300 inzendingen uit 27 landen deden een gooi naar de prijzen bij het Bea World Festival in Porto. Tijdens dit gerenommeerde festival worden de beste en meest spraakmakende cases op het gebied van live communicatie beoordeeld door een gezaghebbende jury. XSAGA kwam als grote overwinnaar uit de bus met maar liefst 7 trotsmakende prijzen tijdens deze internationale competitie.

De werkzaamheden van XSAGA voor het 150-jarige bestaan van het Rode Kruis wonnen brons in de categorie ‘non-profit’. Goud was er voor het concept en de uitvoering van de uitreiking van de Gouden Giraffe in Nederland. Grote winnaar werd ons werk voor ‘De 10 miljoenste bezoeker van het Rijksmuseum’. Deze case werd overladen met prijzen. Naast ‘best effectiveness’ en ‘best press’ won het ook goud in de categorie ‘low budget-high impact’.

XSAGA werd met zilver bekroond in de competitie van het beste bureau van de wereld. En als klap op de internationale vuurpijl kreeg XSAGA voor ‘De 10 miljoenste bezoeker van het Rijksmuseum‘ de ‘GRAND PRIX’, welke wordt toegekend aan het beste evenement ter wereld. Daar worden wij, na een avond vol trots, ongeloof en feest toch even stil van.

Bent u ook op zoek naar een creatief bureau dat voor kleine en grote klanten prijswinnend werk kan maken? Bel dan met Patrick Roubroeks via 020-5606500. Een feestelijke afspraak is zo gemaakt!